2011. január 5., szerda

Apróságok

Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy nem ímrtam mostanában, de elutaztam síelni és nem volt internet:S Elég furi volt. De a síelés nagyon jó:D
Most sok pici cikket rakok össze, olyan dolgokat amik szerintem hasznosak. De külön-külön nem elég hosszuak egy bejegyzéshez.
1. Ha síeltek vigyetek magatokkal naptejet is, mert ha a nap süt, akkor a napsugarak a hóról visszaverődnek és neked többnyire csak az arcod barnul vagy ég le.
2. Ha azt szeretnéd, hogy a körmeid egészségesek legyenek, akkor hetente egyszer citrommal dörzsöld be a körmeidet. Nagyon jó tesz neki.
3. Mindenkinek jó a változatosság. Minimum egy héten egyszer próbálj ki egy új sminket. Ha nem jó lemoshatod, de ha jó akkor már az egész napod jól indul.
4. Havonta egy napot (minimum) szánj csak magadra. A reggelt kezd egy habos, zenés fürdővel. Csináltass új frizurát. Menj el körmöshöz. Vagy vásárolni. Teljesen mindegy... A lényeg, hogy élvezd.
5. Minden este alaposan mosd le a sminked. Velem van olyan, hogy hulla fáradtan hazaérek és szinte csak le fröcskölöm az arcom. A szívem mélyén persze tudom, hogy ez nem elég, de a lustaság sokszor győz. Most ne győzzön.
Hát ennyi az a pár tipp amit most összeraktam.
Nemsokára jelentkezem!!
Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése